Folkene

De fantastiske 9 og deres enda bedre medhjelpere

Folkene bak leiren

For at leieren skal bli så bra som overhode mulig for barna, er det en del personer som står på både dag og natt. De har vært lure og fordelt seg på diverse oppgaver. Du finner mer om de under, og hva de har ansvaret for før, under og etter leiren.
Inger Olsbu
Leirsjef / Høvding

Inger vet og kan veldig mye. Hun er en mester med både sag, hammer, nål og tråd. Alle som lurer på noe går som regel til Inger for å finne svar. Hun har kontroll på alt og alle, derfor er det bra at hun er sjefen!

Grethe Wiik
Sikkerhetsansvarlig

Grete er sikkerhetsansvarlig på leieren. Hun er lærer, så hvis du ikke oppfører deg så er det fare for at du må rydde teltet hennes hver morgen.  Neida, joda…neida. Hun er strukturert og rettferdig, og selv om hun ser veldig streng ut, så er det en god dose humor under overflaten. 

Unni Kristiansen
Økonomiansvarlig

Selv om Unni aldri klarer å passe på klypene sine på leir har hun god oversikt over økonomien. Med alle sine lister og oversikter klarer hun å holde styr på oss alle.

Bjørn Thomas Bjelland
Teknisk leirsjef/Plassansvarlig /Info/PR

Kosebamse med teknisk innsikt over evne. Den ene delen av duoen Pompel og Pilt, man ser sjeldent den ene uten den andre. Har du et problem vil alltid Bjørn Thomas gjøre alt han kan for å hjelpe deg.

Bente Østreng
Matansvarlig

Hvis du er sulten er Bente dama å finne. Hun liker kanskje ikke å handle, og hun er kanskje ikke så glad i å lage mat når hun er hjemme, men på leiren er det nettopp det hun skal gjøre for oss alle.

Elisabeth Olsbu
Kafe/Kiosk
Har du lyst på noe godt? Elizabeth har godteri. Har du lyst på noe søtt? Elizabeth har kake.
Cecilie Kristiansen
Aktivitetsansvarlig/ PR/Informasjon

Cecilie er ei jente som liker å ha det gøy. Hun gjør alt hun kan for å finne på morsomme ting og kaster seg ut i det meste. Dette gjør at hun også er perfekt til å finne på morsomme aktiviteter for oss alle i løpet av leiruka.

Eddy Oretap
Teknisk leirsjef/Plassansvarlig/PR/Info

Enda en teknisk mester, den andre delen av duoen Pompel og Pilt. Du vil sjeldent se Eddy sitte ned fordi han konstant har noe å gjøre. Han sier nemlig sjeldent nei når noen spør han om å gjøre noe de selv ikke klarer.

Kornelia Matibag
Aktivitetsansvarlig
Kornelia er morsom og ivrig, og derfor kan vi stole på at alle aktivitetene hun finner på kommer til å bli bra! Hun er også veldig flink til å masse og klarer å  få de fleste i gang med det hun vil.